callforaction


XL-Tour

IQRS on the trail in XL-Tour with Kovács "Xtreme" Laci.

Go to top

FTC video about the team sport system

Fradi Media, the media department of Ferencvarosi Torna Club (FTC) prepared this video about the use of the I-QRS Team Sport Telemetric System in Marbella.

Go to top

Hungarian invention can save football players´ lives

Professional sportsmen´s sudden death known from sports grounds can become avoidable with the help of a new Hungarian mobile technology development. The joint project of Mobility and Multimedia Cluster, the Hungarian Football Association and I-QRS International Ltd. may become successful all over the world.

Go to top

Hungarian mobile technology invention
can prevent sudden death

A new Hungarian mobile technology invention can help avoid sudden heart death occurring among sportsmen.

Go to top

DIGI Sport, Reggeli Start - Újvári Gábor

A Mészöly Focisuli már a nyolcéveseket is szűri az I-QRS platform segítségével. (DIGI Sport összeállítás)

Go to top

Sportklub

Sportkub összeállítás a Mészöly Focisuli és Mészöly Géza születésnapjáról

Go to top

Focistahalált előz meg a magyar találmány

Go to top

Mindhalálig sport

Szomorú tény, az elmúlt években többször előfordult, hogy élvonalbeli sportolók egyik pillanatról a másikra életüket vesztették. A hirtelen halál okát legtöbbször szívinfarktusra vezették vissza. A váratlan hatalmas veszteség talán megelőzhető lesz a jövőben egy hazai fejlesztésű készülék segítségével. A műszer időben jelez, mielőtt a sportoló túlterhelné a szervezetét, még mielőtt baj lenne.

Go to top

Zseb-idegenvezető és magyar robotok az
innováció élvonalában

A találékonyságunkkal nincs baj, azonban az ígéretes magyar tehetségek nehezen tudnak érvényesülni, ha nem a fejlesztésekről, hanem az üzleti szempontokról van szó - röviden így lehetne összefoglalni az Innovációs TechShow 2.0 tanulságát. A Mobilitás és Multimédia Klaszter által életrehívott rendezvényen azonban bárki meggyőződhetett róla, hogy életképes ötletekből valóban nincs hiány. Összeállításunkban az izgalmas újdonságok közül válogattunk.

Go to top